Steven Spielberg va lansa un serial horror la care ne vom putea uita doar noaptea

Celebrul realizator Steven Spielberg pregateste un serial horror intitulat Spielberg After Dark. Particularitatea sa? Nu il vom putea urmari decat noaptea. Frisoane garantate.

Unii adora filmele horror insa va trebui sa dai dovada de curaj pentru a indrazni sa urmaresti viitorul serial al lui Steven Spielberg, pentru moment botezat Spileberg After Dark. Si, deoarece numele acestui serial ne cam da de gandit, serialul va putea fi urmarit doar pe timp de noapte (cand este intuneric). Dupa filme de succes precum Jurassic Park, realizatorul se pregateste sa exploreze un gen nou, optand pentru un format de scurta durata cu episoade de doar 10 minute. Acestea din urma vor fi disponibile pe viitoarea platforma de streaming Quiby creata de catre Jeffrey Katzenberg, fondatorul studiourilor Dreamworks.

Episoade care dispar pana a doua zi dimineata
Chiar daca platforma Quiby nu exista inca, ar trebui sa fie disponibila in Statele Unite ale Americii pana in anul 2020 dupa care in 2021 in Europa. Fondatorul sau, Jeffrey Katzenberg a confirmat serialul in timpul festivalului international media de la Banf in Canada pe data de 9 iunie 2019. A mai declarat ca Spielberg a pregatit deja 4 sau 5 capitole al noului sau proiect, dand detalii cu privire la modalitatea in care episoadele vor fi accesibile: Quiby va folosi geolocalizarea utilizatorilor pentru a evalua ora care este in tara respectiva. Astfel, ceasul le va indica in cat timp episodul urmeaza sa fie difuzat pe platforma si, in cazul lui Spielberg After Dark acest lucru se va intampla doar dupa miezul noptii. Va fi imposibil sa il urmaresti pe timp de zi deoarece va disparea inainte de zorii zilei.

Quiby a reusit sa stranga de la investitori suma de un miliard de dolari pentru lansarea din aprilie 2020 dar numeroase fonduri urmeaza sa mai fie inca primite.

Suntem nerabdatori sa descoperim acest nou proiect al lui Steven Spielberg si platforma Quiby care va propune in egala masura seriale si filme in care vor juca actori precum Leonardo di Caprio sau Guillermo del Torro.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?