Sfaturi utile pentru monetizarea blogului

Pentru a reusi sa iti monetizezi blogul este important sa tii cont de mai multe detalii. Este evident ca nu vei face bani din blog din ziua in care l-ai publicat si este foarte important sa iti stabilesti o strategie care sa te ajute in timp sa faci bani din blogging.

Alege nisa potrivita
Stim ca cei mai multi bloggeri sustin ca ei scriu din pura pasiune pentru un anumit domeniu. Nu toate domeniile se preteaza insa la monetizare si nu toate aduc la fel de multi bani, motiv pentru care recomandarea noastra este sa iti alegi totusi o nisa care sa permita in viitor afilierea la AdWords pe zone in care si exista clienti. Nu face un blog care sa se adreseze mai multor nise diferite pentru ca nu vei rezolva mare lucru. Poti in schimb sa faci mai multe bloguri pe nise diferite.

Stabileste-ti un program de scris
Pentru a reusi cu adevarat sa faci ceva este foarte important sa fii riguros. Stabileste un program de scris care poate fi saptamanal, mai intens sau mai relaxant in functie de obiectivele tale si de perioada in care vrei sa le atingi. Poti publica spre exemplu o data sau de oua ori pe saptamana in aceleasi zile sau poti fi spontan si poti publica aleatoriu.

Gaseste cea mai buna metoda prin care sa iti distribui continutul
Pentru a avea un blog care sa functioneze este foarte important sa gasesti nisa potrivita dar si sa ajungi la public. Daca nu te citeste nimeni nu ai cum sa ai succes, iar atunci cand incepi oamenii nu au de unde sa stie despre tine. Trebuie sa te faci cunoscut si o metoda foarte buna de a face asta este prin publicitatea pe retelele de socializare targetand publicul.

Un comentariu la „Sfaturi utile pentru monetizarea blogului

Lasă un răspuns