Numele viitorului smartphone pliabil de la Samsung va fi Galaxy Z Flip

Pe data de 11 februarie Samsung va prezenta succesorii lui Galaxy S10 si variantele sale. Insa constructorul ar putea profita in egala masura de acest eveniment pentru a dezvalui viitorul sau smartphone pliabil care, conform zvonurilor, va fi o versiune moderna a telefonului cu clapeta.

In urma cu cateva zile, Samsung a anuntat data viitorului sau eveniment Unpacked. Pe 11 februarie gigantul coreean va prezenta noile smartphone-uri din gama premium care vor inlocui modelele Samsung Galaxy S10 si variantele sale. Insa, pe langa acest smartphone clasic, Samsung ar putea profita in egala masura de eveniment pentru a dezvalui noul sau telefon pliabil (in 2019, Samsung a profitat de de prezentarea lui S10 pentru a dezvalui Galaxy Fold).

Un flip phone. Numeroase zvonuri cu privire la viitorul smartphone de la Samsung circula deja pe Internet. Printre acestea, unele imagini care sugereaza ca acest nou smartphone pliabil nu va fi un hibrid smartphone/tableta precum Galaxy Fold ci mai degraba un aparat cu clapeta dotat cu un ecran pliabil precum Razr pe care Motorola l-a oficializat la sfarsit de an 2019.

Si azi, Ice Universe, unul din cei mai cunoscuti leakeri de pe Internet, in ceea ce priveste domeniul high tech, indica faptul ca acest nou smartphone ar putea avea numele de Galaxy Z Flip. Va amintim faptul ca, in limba engleza, telefoanele cu clapeta sunt denumite « flip phones ». De unde si denumirea logica a folosirii acestui nume de catre Samsung. Cu toate acestea, deoarece informatia provine dintr-o sursa neoficiala, inca nu ne putem pronunta 100% ca asa va fi.

In orice caz, un smartphone pliabil cu clapeta s-ar putea vinde mult mai eficient decat Galaxy Fold in 2019. Motorolza Razr spre exemplu, este deja victima succesului sau. Constructorul ar fi constrans deja sa amane comercializarea acestui nou dispozitiv datorita faptului ca acesta face obiectul unei cereri mult mai mari decat s-a prevazut.

De cealalta parte, Samsung nu a dat niciodata indicii asupra faptului ca ar dezvolta un smartphone pliabil cu clapeta. Cu toate acestea, in timpul ultimei sale conferinte pentru dezvoltatori, gigantul coreean a oferit detalii cu privire la o noua interfata One UI pe acest tip de aparat. Si pentru numeroase persoane din mass media acesta este deja un indiciu. Ramane de vazut daca acest zvon se va concretiza sau nu.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?