Netflix- cele mai bune seriale bazate pe evenimente reale

Netflix are o intreaga lista de seriale bazate pe evenimente reale. Criminali in serie, societati secrete obsedate de paranormal, aceste povesti adevarate te vor soca cu siguranta.

The Serpent. Cel mai recent thriller de pe Netflix spune povestea lui Charles Sobhraj, un escroc si un criminal in serie care a calatorit prin Asia, furand, facand contrabanda si asasinand turisti pentru a-si permite stilul de viata si pentru a evita arestarea de catre autoritati. Serialul se concentreaza pe crimele sale, dar si pe enormele eforturi depuse pentru prinderea sa.

The Irregulars of Baker Street. De accord, povestea aceasta nu este in intregime adevarata. Dar stim ca Doyle, Conan Doyle si-a bazat povestea pe personajele Holmes Si Watson, doua personaje minunate care i-au marcat viata.

Mindhunter
. Serialul lui David Fincher spune povestea a doi agenti FBI care au fost pionieri in ceea ce priveste programul de profiler care se foloseste acum. Agentii au luat interviuri celor mai faimosi criminali in serie precum Ed Kemper si BTK.

Narcos. Unul din cele mai populare seriale de pe Netflix, Narcos spune povestea unor barbati cheie care au jucat un rol foarte important in traficul de droguri si crearea celor mai celebre carteluri. Dar arata si cum unii agent au incercat sa se infiltreze pentru a le distruge din interior.

American Crime Story. Serialul lui Ryan Murphy are deja doua sezoane si se pare ca va mai avea unul. Este vorba despre serialul cu un al treilea sezon care ne spune mai multe despre scandalul dintre Bill Clinton si Monica Lewinski. Cel mai apreciat insa este cel care ne spune mai multe despre uciderea lui Gianni Versace.

The Crown. Serialul perfect daca vrei sa afli mai multe despre familia regala britanica. Si daca nu esti mare fan, poti incepe cu sezonul 4 care ne prezinta povestea de dragoste dintre Charles si Diana cum a inceput aceasta.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?