Moartea lui Kobe Bryant – serialele în care a apărut vedeta NBA

Este o veste foarte trista, una socanta, la care nu se astepta nimeni, absolut nimeni. O veste care a frant inima a milioane si milioane de oameni din lumea intreaga. Kobe Bryant a murit intr-un accident de elicopter, alaturi de fiica sa, Gianna Maria- Onore Bryant.

De-a lungul carierei sale profesionale, din 1996 pana in 2016, baschetbalistul a primit cinci tiltluri e campion NBA, toate cu echipa Lakers din Los Angeles. Iar in 20 de ani a avut 1 meciuri in All Star Games cu cei mai buni jucatori.

Avea 41 de ani si putem sa ii aducem un omagiu evocand si amintind serialele in care faimoasa vedeta a aparut.

Modern Familiy. Fosta vedeta NBA a aparut in episodul 24 al sezonului cu numarul 1, unde a jucat propriul sau rol. In timp ce se pregatea sa intre pe teren pentru a se antrena, familia Dunphy se afla in drumul sau si Phil incearca sa ii vorbeasca. „Iti place sa fii un jucator de baschet”? il intreaba acesta, in fata unui Kobe pe jumatate suprins, pe jumatate dezamagit cumva.

Sister, Sister. In acest episod al sezonului 4 al serialului, baschetbalistul are din nou propriul sau rol si ajunge in liceul celor doua eroine pentru a juca intr-o publicitate.

Bette. In anul 2000, Kobe a aparut si in sitcomul lui Bette Midler, in episodul opt al sezonului cu numarul 1. Joaca tot propriul sau rol, bineinteles, int-o scena in care apare in fata eroinei care ii cere cele mai bune bilete pentru un meci. Si in timp ce il implora, il raneste la un deget.

Moesha. De data aceasta, nu are propriul sau rol, ci cel al lui Terry Hightower intr-un episod din sezonul 2. are rolul unui tanar care nu este interesat decat de sport dar care trebuie sa aiba note bune la scoala pentru a putea intra la facultate.

In The House. Kobe in fata lui LL Cool J. apare in acest serial alaturi de Derek Fisher, o alta fosta vedeta NBA, cu care a jucat la Los Angeles intre 1996 si 2004, apoi intre 2007 şi 2015.

All That. In anul 1998, Kobe a jucat pe Nickelodeon in All That, alaturi de tanara Amanda Bynes.

Arliss. In perioada primului sau ca profesionist in NBA, Kobe Bryant a aparut in Arliss in sezonul 1, episodul cu numarul 4. Aici are iarasi propriul sau rol. Aici joaca alaturi de Robert Wuhl, un agent sportiv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *