Lansarea lui Mi 10 este programată pentru primul trimestru al anului 2020

Smartphone-urile Xiaomi Mi 10 si Mi 10 Pro ar trebui sa fie lansate in mod oficial in 11 februarie 2020. Aceiasi zi in care Samsung va lansa cele mai recente smartphone-uri din gama sa vedeta, Galaxy S20. S-a confirmat deja faptul ca Mi 10 va fi lansat in primul trimestru al anului 2020. A doua saptamana a lunii februarie se anunta a fi una pasionanta deoarece atat Samsung cat si Xiaomi se vor lupta sa ne capteze atentia.

Lei Jun, fondator, presedinte si director general al Xiaomi a confirmat faptul ca Xiaomi Mi 10, echipat cu cel mai recent procesor Snapdragon 865 de la Qualcomm va fi lansat in cursul primului trimestru al acestui an.

Recent, s-a semnalat faptul ca Xiaomi Mi 10 va oferi un suport tehnologiei de incarcare rapida de 48W, in timp ce Mi 10 Pro se va lauda cu o incarcare rapida de 65 W. Mi 10 va avea o capacitate a bateriei de 4800 mAh in timp ce Mi 10 Pro va avea o baterie cu o capacitate de 4500 mAh. De altfel, Xiaomi Mi 10 va fi echipat cu un bloc de camera cu un senzor foto principal de 108 mpx, un senzor secundar de 48mpx, un senzor de 12mpx si un alt patrulea senzor de 8mpx. Chiar daca putem presupune ca Xiaomi va include un teleobiectiv si un senzor foto ultra unghi larg in blocul sau de camera, nu stim inca cu exactitate care va fi distanta focala cuplata la fiecare senzor in parte.

O lansare pentru Europa in cadrul MWC?
Xiaomi Mi 10 ar fi dotat cu un ecran AMOLED de 6,57 inchi cu o rata refresh de 90 Hz. Drept urmare, acest smartphone urmeaza sa fie alimentat de catre procesorul Snapdragon 865 cadentat de 2,84 Ghz, de 12 GB RAM si 256 sau 512 GB stocare interna. In ceea ce priveste camera frontala, va exista o combinatie de senzori de 32 si 8 mpx. Va exista in egala masura si un senzor de recunoastere faciala si un cititor de amprente digitale sub ecran.

In ciuda lansarii prevazute pentru 11 februarie, aproape confirmata, acest lucru se va intampla cel mai probabil in China. In Europa, cel mai probabil acest smartphone va fi lansat oficial in cadrul MWC la sfarsitul lui februarie, in dimineata zilei de 23 februarie. Cusiguranta vom avea ocazia sa il descoperim in Europa incepand cu aceasta data.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *