La ce serial te poți uita după ce ai devorat Shadow and Bone?

Daca universul din Grishaverse te-a sedus, te-a fascinat si te-a sustinul cu sufletul la gura, iata alte seriale care trebuie sa fie descoperite neaparat.

His Dark Materials. Inspirat din saga cu acelasi nume, scrisa de Philip Pullman ne-o prezinta pe Lyra Belacqua. Aceasta tanara orfana care a crescut la Jordan College din Oxford pleaca in Regatul de Nord pentru a-l salva pe cel mai bun prieten al sau care a disparut. Este inceputul unei cautari si al unei aventuri sublime. Productia este de cea mai inalta calitate, decorurile au efecte speciale si serialul este fidel cartii de origine.

The Irregulars of Baker Street. Sherlock Holmes a inspirat o multime de autori si acum inspira o multime de producatori. Dar nu te astepta sa vezi noi aventuri ale detectivului. Serialul Netflix este cel care reinventeaza complet acest univers. Aici intriga se concentreaza asupra “strengarilor”, acel grup de adolescent care se afla in serviciul doctorului Watson si care ataca crimele supranaturale. Un serial care ne duce in era Victoriana cu un strop de horror, care va fi cu siguranta pe placul celor care adora Stranger Things.

The Magicians. Aceasta fictiune are loc la Brakebills o scoala secreta care formeaza magicieni. Ni se prezinta aici viitori magicieni deci precum Quentin Coldwater si prietenii sai care descopera existenta unei lumi paralele. Un serial cu cinci sezoane, de cea mai mare calitate si care are teme adulte foarte frumoase.

Merlin. Difuzat din 2008 pana in 2011, serialul Merlin ne prezinta tineretea lui Merlin. Mai precis, sosirea sa in regatul Camelot si relatia sa cu Regele Arthur care aceeasi varsta ca si el. O reinventare moderna a legendelor cavalerilor mesei rotunde cu cei mai buni actori principali, Colin Morgan si Bradley James. Intre ei exista o alchimie minunata.

Un comentariu la „La ce serial te poți uita după ce ai devorat Shadow and Bone?

Lasă un răspuns