Cum îți faci timp să scrii pe blog

Pentru mine, de când mi-am început ”cariera” de blogger, una dintre cele mai mari probleme pe care am întâmpinat-o a fost cum să-mi fac timp pentru a scrie pe blog. Ideea e că aveam mai mereu inspirație, idei de articole dar fiindcă mă ocupam de foarte multe proiecte de și activități blogul rămânea mereu la urmă și trecea și câte o săptămână fără să mai public ceva.

În timp am reușit să scap de această problemă, care nu-i tocmai o problemă dacă o privim dintr-o perspectivă mai productivă, și am reușit să le explic și altora ce-ar trebui să facă pentru a-și depăși condiția.

Inchide orice alt tab al browserului – majoritatea atunci când scriu articole mai au deschis în browser și Facebook-ul, și vreo melodie pe Youtube, un forum, ceva care nu fac altceva decât să atragă atenția asupra lor și să o distragă de la scrisul articolului. Și mie mi se întâmpla des să scriu 2 fraze apoi să intru pe Facebook să văd ce s-a mai întâmplat.

Nu asculta muzică – deși pe foarte mulți dintre noi muzica ne relaxează și pare că ne inspiră, de fapt tot ne distrage atenția și ea. Uneori, în timp ce scriam și ascultam muzică, nici nu-mi dădeam seama când eram furat de muzică și stăteam cu minutele fără să mai ating tastatura, fiind în lumea mea concentrându-mă pe mesajul piesei.

Dorește-ți cu adevărat să scrii – mi s-a mai întâmplat să am chef de scris însă să nu-mi doresc suficient de mult să scriu în acel moment. Nu pot să explic senzația, probabil ați întâlnit-o și voi cel puțin o dată în viață. Ideea e că dacă-ți dorești cu adevărat un lucru îl vei face.

Cam astea-s principalele 3 sfaturi de care să țineți cont când începeți să scrieți un articol, pentru a vă asigura că nimic nu o să vă distragă atenția.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *