Ceaiurile, un aliat de preț pentru slăbire

Chiar dacă ceaiul este recunoscut pe post de remediu natural pentru a trata unele probleme de sănătate precum cele cu ficatul sau cu rinichii, unele varietăţi ale acestuia se folosesc mai nou pentru a slăbi foarte uşor şi eficient.

În cadrul unui regim, ceaiurile sunt clasate în patru mari tipuri, mai ales atunci când intră în cadrul unui regim:

Ceaiurile care ard grăsimi. Aceste ceaiuri sunt cele care te ajută să elimini foarte uşor şi repede grăsimile. Cele mai bune ceaiuri care ard grăsimile sunt cele pe bază de ceai verde, scorţişoară, fenicul sau ghimbir.

Ceaiurile drenante. Un tip de ceai care va permite corpului să se purifice în întregime. Va elimina toxinele şi impurităţile care circulă în sânge şi va întări în acelaşi timp munca intestinului purificându-l. Atunci când vrei să prepari o infuzie drenantă, trebuie să te bazezi pe ingrediente precum scoarţa de portocal roşu, creţuşcă, de viţă de vie sau coacăzele negre.

Ceaiul diuretic. Un tip de ceai care va lupta contra retenţiei de apă şi care te va ajuta să te bucuri de mai multă fluiditate atunci când vine vorba despre circulaţia sanguină. Va curăţa în acelaşi timp vezica pentru a facilita evacuarea urinei. Infuziile de păpădie, de anghinare sau cele pe bază de cozi de cireşe sunt cele mai bune.

Ceaiurile care pot alunga senzaţia de foame. Aceste ceaiuri vor limita dorinţa de a mânca. Cele mai eficiente sunt cele pe bază de muşeţel sau de fenicul.

Avantajele ceaiului atunci când vrei să slăbeşti. Pe lângă faptul că este de mare ajutor atunci când vrei să slăbeşti, ceaiul are multiple avantaje:

– ajută la dezinflamare atunci când suferi din caza retenţiei de apă.
– te ajută să te hidratezi.
– este foarte săţios, de mare ajutor atunci când vrei să slăbeşti.

Un comentariu la „Ceaiurile, un aliat de preț pentru slăbire

  1. Nightcrawler (2014) watchserieshd
    Filmul din trailer nu m-a convins, si nici acuma dupa vizionare tot la fel mi se pare, am ales sa il vizionez deoarece multi si-au dat cu parerea in a fi un film bun, dar sincer nu m-a dat pe spate, ma asteptam sa fie mult mai bun, povestea nu e una wow, e una destul de lunga si plictisitoare si filmul nu iti inspira ceva, nu ramai cu prea multe dupa vizionare, ca si dupa alte filme de genul, ar fi trebui sa fie mai thiller, mai multa actiune si totul se petrece prea lung intr-un spatiu prea limitat, prea slab pentru anul 2014. Nota personala : 5/10.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?