Alguien Tiene Que Morir – noul serial cu Ester Exposito

O schimbare totala de decor, de ambianta si chiar de secol, cu cea mai recenta aparitie spaniola de pe Netflix.

Creatorul La Casa de Flores revine deci pe Netflix cu o noua drama, Alguien Tiene Que Morir sau Someone Has To Die. Un mini serial hispanico-mexican care ne va duce direct in Spania conservatoare a anilor ’50 atunci cand un tanar barbat se vede fortat sa se intoarca in Mexic cand familia sa vrea sa ii faca cunostinta cu viitoarea sa logodnica.

Insa, acesta nu se reintoarce singur, ci alaturi de un anume Lazaro, un dansator de balet. Se banuieste ca acesta este iubitul sau si un scandal monstru este pe cale sa explodeze.

Fanii serialului Elit vor fi cu siguranta sa o reintalneasca pe Ester Exposito, intr-un rol cu totul nou in acest serial. Alaturi de ea o putem regasi pe Cecilia Suarez din La Casa de Las Flores, Ernesto Alterios din Narcos : Mexico, Alexandro Speitezer din La Reina del Sur sau Carlos Cuevas.

Este foarte greu sa nu ne gandim la Alta Mar atunci cand vedem serialul, adica cele trei episoade, ca doar atat are. Chiar daca actiunea sa se petrece cativa ani mai tarziu, contextul sau istoric este mai mult asau mai putin acelasi si au o tema comuna- familia. Si mai ales secretele pe care aceasta le ascunde. Intr-o lume in care aparentele sunt inselatoare spectatorul trebuie sa determine ce este adevarat si ce este fals.

De asemenea, serialul mai abordeaza si unele subiecte tabu. In plus, mai propune si un mister gen Agatha Christie si un suspans pe fondul unor relatii amoroase interzise cu intrigi familiale. Iar subiectul social de tratat de pe fundalul sau este homofobia. Un subiect foarte distrugator si foarte actual in acelasi timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *