13 Reasons Why, un sezon 3 pentru a te face să uiți de precedentele

Cazul Hannah Baker a fost in centrul atentiei in primele doua sezoane al serialului 13 Reasons Why, doua sezoane ce au fost considerate de multi pur si simplu senzationale. Aceasta continuare isi autorizeaza o mare schimbare in cursul evenimentelor serialului, moartea lui Bryce Walker. Un pariu reusit sau o prelungire artificiala?

Va spunem inca de la inceput- sezonul 2 al serialului 13 Reasons Why nu este chiar o reusita din punctul nostru de vedere. Asta deoarece, dorind sa trateze prea multe subiecte odata, isi pierde din prospetime, din frumusetea sezonului 1. Adaugam faptul ca prezenta defunctei nu este foarte bine gestionata, rezultand scene destul de superficiale.

Dintr-o data, sa afli ca Hannah Baker nu va mai face parte din sezonul 3 ti se pare extrem de ciudat, mai ales ca te-ai obsinuit cu prezenta sa in primele doua sezoane. Fanii au cu aceasta ocazie doua curiozitati. Prima – mai exista lucruri de povestit, de analizat cu privire la temele abordate? A doua – ce unghi a permis continuarea acestui serial evacuand personajul principal? A fost de ajuns un simplu anunt din partea Netflix pentru a beneficia de un raspuns la aceasta a doua intrebare. O noua drama loveste micutul oras american asta deoarece elevii de liceu afla cu stupoare ca Bryce Walker a murit. El, care este in mare parte responsabil de sinuciderea lui Hannah si vinovat de agresiune sexuala asupra lui Jessica, ar trebui sa aiba suficienti dusmani care sa isi doreasca sa il ucida. Drept urmare, interesul acestui nou sezon este acela de a afla cine l-a ucis pe Bryce.

Suspectii defileaza. La fel ca si in orice alta intriga, acest sezon 3 al serialului 13 Reasons Why suspectii se succed, sunt destul de multi. Cunoscand trecutul pasiv al lui Bryce, am putea face o lista cu posibilii suspecti care ajunge lejer la numarul 12. Scenariul se vrea a fi unul incert, punand in lumina, in grade diferite, mai multe personaje pentru a sti daca acesta este sau nu responsabil de moartea lui Bryce. Tyler este mai multe ori prezentat drept suspectul ideal. 13 Reasons Why abuzeaza de acest fals suspans. Acest sezon este alcatuit din 13 episoade, un numar consecvent dar deloc justificat.

Daca tot l-am mentionat pe Tyler acesta este inca traumatizat de evenimentele petrecute in sezonul precedent si incearca sa se reconstruiasca. La fel de interesanta, Jessica trebuie sa se impace cu corpul sau dupa violul suferit.

Acest articol a fost publicat în Postări. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *